maanantai 22. helmikuuta 2016

Blogin avajaiset ja siinä sivussa uusimmat ja kuumimmat tallijuorut

Heissulivei vain ihanaiset tallilaiset ja miksi ei ulkopuoliset kävijätkin, jotka olette yhtä tai toista kautta löytäneet tienne tähän blogiin!

Aluksi kerrottakoon, että tämä toimii Ratsutalli Pakkopullan, eli Pulliksen omana pikkublogina. Kaikki täällä kerrottava ja tallilla tapahtuva ovat siis vain ja ainoastaan oman pienen mielikuvitukseni tuotosta.

Täällä on tarkoitus päivitellä tallin menoa, niin hyvässä kuin pahassa. Tämän blogin tarkoitus on toimia jatkossa niin sanotusti tallin päivityslootana, johon kootaan tallin uusimmat ja tärkeimmät tapahtumat. Foorumin puoleiset henkilökunnan talliturinat tulevat siis olemaan ja pysymään aina, blogitekstit eivät tule korvaamaan niitä mitenkään tai missään määrin. :) Tänne ei siis turinoida turhia, vaan pyritään pysymään asialinjalla ja kertomaan ajankohtaisimmat uutiset ja kuumimmat tallijuorut lyhyesti ja ytimekkäästi.

Nyt kun blogi on esitelty, on aika kertoa tallin uusimmat ja kuumimmat juorut. Olemme parin päivän sisään saaneet taas uutta vahvistusta talliin, tällä kertaa luojan kiitos hoitajaihmisten muodossa. Meikäläinen on henkilökohtaisesti tehnyt jokaisen hoitajan läsnäollessa lupauksen olla majoittamatta enää yhtäkään kaviokasta talliin ja jos toisin tulee tapahtumaan, saa vetäistä hihasta ja ronskin ottein muistuttaa mitä vastikään sovittiin. Kukkaruukusta aiempaan, tervetuloa Wonder, Jillian ja Hex! Punapäinen, pisamanaamainen neitokainen on Wonder ja Sutina-neidin uusi onnellinen hoitaja. Lähes samoilla minuuteilla hoitajanpestiin värvättiin myös Jillian, jonka tunnistaa aina päivettyneestä ihosta ja tummasta tukasta. Jillian hoitaa tallilla tätä nykyä Maxia. Seuraavana päivänä talliin asteli myös rempseänluonteinen Hex, joka omi suloisen Rio-ponin hetimiten omakseen. Lämpimät tervetuliaistoivotukset vielä koko konkkaronkalle, mahtavaa saada uutta ja aktiivista porukkaa talliin! :)

Muita uutisia, mitä talliin tulee ovat merkkisuoritukset, jotka viimein pitkän pähkäilyn ja suunnittelun tuloksena päästiin ottamaan käyttöön. Näitä on tulossa vielä läjäpäin lisää, jahka vain vauhtiin päästään ja kunnolla. Kevääseen mennessä tämän osion pitäisi olla taputeltu suhteellisen valmiiksi. Lisäksi tahdon mainostaa uusia monimuotoisia ja monipuolisia tapahtumiamme, joista löytyy iloa niin tallilaisille kuin ulkopuolisille kävijöillekin. Eritoten ulkopuolisia kävijöitämme suosittelen tutustumaan maaliskuussa järjestettäviin hiihtoratsastuskilpailuihin, jotka pitävät sisällään mitä mainioimmat valmennuspakettipalkinnot. Osallistuminen on helppoa kuin heinän teko, ei muuta kuin nimi listaan niin olet kilparatsusi kanssa mukana valmennuspakettien arvonnassa. Kaikki osallistumaan, jooko? Tätä ei kannata missata! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti